Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine

Lekurë e Yndyrshme

Po shfaqen 1–16 nga 82 përfundime gjithsej

Filter

Nëse lëkura juaj ka gjithmonë shkëlqim ka të ngjarë që të keni një lëkurë të yndyrshme. Nje Lekure e yndyrshme ka tendencë të djersitet më shumë dhe të krijojë më shumë probleme siç janë aknet. Ky lloj lëkure është shumë i përhapur dhe kërkon një kujdes të veçantë. Produkte koreane per lekure te yndyrshme

4 persona po shohin produktin