Transporti në Tiranë: 100 lekë, Rrethet: 200 lekë. Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine

Shampo

Po shfaqet përfundimi i vetëm

Filter

Shampot e trupit kujdesen për mirëmbajtjen e lëkurës dhe sidomos një aromë të këndshme. Produkte të testuara dermatologjikisht. Mbroni lëkurën tuaj dhe përdorni produkte natyrale.

4 persona po shohin produktin