Transporti në Tiranë: 100 lekë, Rrethet: 200 lekë. Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine
Floket SPF Serume Syte Hidratues Maska Trajtime Lares Toner/Essence Eksfoliant Shampo Kozmetike Body Lotion Duart dhe Kembet Gift Set

Jeni të interesuar të bashkëpunojmë?

Ne punojmë me të gjitha llojet e platformave tregtare:

  • Dyqane në Internet
  • Dyqane me pakicë
  • Rrjetet dhe platformat tregtare

Duke lidhur një marrëveshje me ne, ju do të përfitoni:

Aftësinë për të shitur të gjitha kategoritë e kozmetikës, si: produkte për përkujdesjen e fytyrës, trupit dhe flokun.
Produktet e të gjitha kategorive të çmimeve me marzhin më të mirë tregtar.
Ndihmë të vazhdueshme dhe këshilla të kualifikuara për të gjithë artikujt themelorë, si dhe këshilla të dobishme për të bërë biznes.
Dorëzimi i shpejtë dhe në kohë i mallrave të porositur.
Mbështetje dhe promovime marketingu.
Mbështetje informacioni mbi produktet (foto, përshkrime etj.)

Mos u shqetësoni, nëse nuk keni absolutisht përvojë në këtë fushë, sepse do të ndajmë me kënaqësi gjithçka që dimë: këshilla praktike se si të komunikoni me klientët, trajnimi i stafin tuaj si edhe shitja në mënyrë korrekte.

Si të filloni të punoni me ne?

Na shkruani në: [email protected]

2 persona po shohin produktin
Keshille Skincare? Na shkruaj!