Transporti në Tiranë: 100 lekë, Rrethet: 200 lekë. Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine

Hidratues

Po shfaqen 1–16 nga 19 përfundime gjithsej

Filter

Hidratuesi është një produkt shumë i rëndësishëm në kujdesin e lëkurës. Përdorimi i hidratuesit ndihmon në mbajtjen e lëkurës të hidratuar, të butë dhe të shëndetshme. Hidratuesit përmbajnë sasi të ndryshme të ujit dhe të tjera elementë që ndihmojnë në përmirësimin e shëndetit të lëkurës. Përdorimi i rregullt i hidratuesit është i rëndësishëm në përmirësimin e shëndetit dhe pamjes së lëkurës.

3 persona po shohin produktin