Transporti në Tiranë: 100 lekë, Rrethet: 200 lekë. Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine

Lekurë Mikse

Po shfaqen 1–16 nga 112 përfundime gjithsej

Filter

A është lëkura juaj e thatë në zona të caktuara, ndërsa në disa të tjera me yndyrë? Atëherë keni lëkurë mikse dhe ajo karakterizohet nga yndyrosja në zonën T që kalon mes përmes fytyrës në ballë, hundë mjekërr dhe faqe. Produkte koreane per lekure mikse.

3 persona po shohin produktin