Transporti në Tiranë: 100 lekë, Rrethet: 200 lekë. Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine

SPF

Po shfaqen krejt 6 përfundimet

Filter

Kremi i diellit spf ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga rrezatimi i diellit, duke parandaluar kancerin e lëkurës, shenjat dhe rrudhat e plakjes. Gjeni zgjidhje për të gjitha llojet e lëkurave, perdorni krem dielli SPF.

4 persona po shohin produktin