Transporti në Tiranë: 100 lekë, Rrethet: 200 lekë. Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine
Floket Body Lotion Duart dhe Kembet Gift Set Lares Toner/Essence Eksfoliant Serume Syte Hidratues SPF Maska Trajtime Shampo Kozmetike

Fytyra

Filter

Për fytyrën përdoren eksfoliantë, hidratues, lares, maska, serume, SPF, krem dielli, toner, esenca dhe trajtime të tjera, të cilat kanë funksione të ndryshme për të përmirësuar shëndetin dhe pamjen e lëkurës. Eksfoliantët largojnë qelizat e vdekura, hidratuesit mbajnë lëkurën të butë, laresit pastrojnë papastërtitë, maskat trajtojnë probleme të caktuara, serumet ndihmojnë në mbrojtjen nga dëmtimet e mjedisit, SPF dhe kremet dielli mbrojnë nga rrezatimi UV, toneri dhe esenca përmirësojnë teksturën dhe shkëlqimin e lëkurës, ndërsa trajtimet janë intensive dhe trajtojnë probleme më të mëdha të lëkurës. Krijoni rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës.

5 persona po shohin produktin