Transporti në Tiranë: 100 lekë, Rrethet: 200 lekë. Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine

Eksfoliant

Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Filter

Eksfoliuesi është një produkt ose proces që largon qelizat e vdekura të lëkurës për të sjellë një pamje më të ndritshme dhe të pastër. Kjo bëhet përmes përdorimit të produkteve eksfoliuese, të cilat mund të jenë fizike ose kimike. Përdorimi i një eksfoliuesi mund të ndihmojë në parandalimin e akneve dhe sëmundjeve të tjera të lëkurës, duke lënë lëkurën e lirë për të frymëzuar dhe për të shkëlqyer.

3 persona po shohin produktin