Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine

Maska

Po shfaqen krejt 16 përfundimet

Filter

Maskat për fytyrën janë produktet e preferuara të shumë njerëzve për të përmirësuar pamjen e lëkurës. Përdorimi i maskave ndihmon në pastrimin e lëkurës, largimin e papastërtive dhe hidratimin e thellë të saj. Maskat janë të ndryshme dhe mund të zgjidhni një variant të përshtatshëm për llojin e lëkurës tuaj. Duke përdorur maskat rregullisht, ju do të ndjeni ndryshim pozitiv në pamjen dhe shëndetin e lëkurës tuaj.

5 persona po shohin produktin