Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine

Lares

Po shfaqen krejt 14 përfundimet

Filter

Laresi është një produkt i rëndësishëm në kujdesin e lëkurës, pasi ndihmon në pastrimin e saj nga papastërtitë dhe toksinat që mbledhen në pjesën e sipërme të lëkurës. Përdorimi i rregullt i laresit ndihmon në mbajtjen e lëkurës të pastër dhe të shëndetshme. Produktet lares janë të ndryshme dhe mund të zgjidhni një variant të përshtatshëm për llojin e lëkurës tuaj.

5 persona po shohin produktin