Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine

Body Lotion

Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Filter

Kremit i trupit është i dedikuar për kujdesin dhe mirëmbajtjen e lëkurës së trupit. Gjeni një gamë të gjerë të produkteve që përfshijnë kremra hidratues, kremra që ndihmojnë në mbajtjen e elasticitetit të lëkurës dhe shumë të tjera. Përveç kësaj, mund të gjeni produkte për trajtimin e lëkurës me probleme si akne, errësirë, dhe hiperpigmentacion. Kremrat e trupit bëjnë lëkurën tuaj të shndritshme, të hidratuar dhe të shëndetshme.

3 persona po shohin produktin