Transporti në Tiranë: 100 lekë, Rrethet: 200 lekë. Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine
Floket SPF Serume Syte Hidratues Maska Trajtime Lares Toner/Essence Eksfoliant Shampo Kozmetike Body Lotion Duart dhe Kembet Gift Set

Toner/Essence

Po shfaqen krejt 10 përfundimet

Filter

Toneri dhe esenca janë shumë të rëndësishme për kujdesin e lëkurës që ndihmojn në rregullimin e niveleve të pH-së dhe në hidratimin e lëkurës. Toneri përdoret për të pastruar lëkurën, yndyren dhe larguar papastërtitë, ndërsa esenca është një produkt që përdoret për të hidratuar dhe ushqyer lëkurën. Përdorimi i tonerit dhe esencës në rutinën e kujdesit të lëkurës ndihmon në rikthimin e shkëlqimit dhe butësisë së lëkurës.

4 persona po shohin produktin
Keshille Skincare? Na shkruaj!