Transporti në Tiranë: 100 lekë, Rrethet: 200 lekë. Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine
Floket Body Lotion Duart dhe Kembet Gift Set Lares Toner/Essence Eksfoliant Serume Syte Hidratues SPF Maska Trajtime Shampo Kozmetike

Adresa

Shërbimi i klientit:

Telefon: 068 390 3558
Email: [email protected]

Departamenti i Shitjeve & Marketingut:

Telefon: 068 390 3558
Email: [email protected]

Lini nje mesazh
4 persona po shohin produktin