Transporti në Tiranë: 100 lekë, Rrethet: 200 lekë. Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine

Akne

Po shfaqen krejt 14 përfundimet

Filter

Produkte koreane per lekura me akne. Aknet janë një ndër problematikat më kryesore të lëkurës, që vihen re tek adoleshentët. Ka raste kur aknet shfaqen dhe tek personat e rritur. Nuk është një problem që rrezikon shëndetin, por është një fenomen shumë stresues.

4 persona po shohin produktin