Transporti në Tiranë: 100 lekë, Rrethet: 200 lekë. Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine
Imazh tregues per aknet Sonar

Shenjat dhe hiperpigmentimi

Hiperpigmentimi, shenjat dhe njollat e errëta mund të zgjasin nga disa javë deri në gjashtë muaj për tu shëruar dhe zbehur. Trajtimi i menjëhershëm për plagët dhe njollat përfshin përdorimin e kremit kundër diellit për të shmangur dëmtimin e mëtejshëm të diellit dhe hiperpigmentimin.

Përbërësit e tjerë të njohur për të ndihmuar në zbehjen e njollave përfshijnë:

Vitamina C: Kërkoni këtë përbërës kur blini kremra dhe hidratues. Vitamina C ndihmon në përmirësimin e lëkurës tuaj. Zbeh shenjat dhe rregullon pigmentin e lëkurës.

Niacinamide: Studimet tregojnë një burim të besuar se niacinamidi mund të ndihmojë në zvogëlimin e njollave dhe njollave të errëta, veçanërisht nga aknet. Niacinamidi aktual dy për qind deri në pesë për qind është efektiv për njerëzit me tone më të lehta të lëkurës.

Acidi retinoik: Një studim Burimi i besuar zbuloi se plagët e akneve u përmirësuan në 91.4 përqind të njerëzve që aplikuan një kombinim të acidit retinoik dhe acidit glikolik.

Kërkoni produkte me këto përbërës dhe shtojini ato në rutinën tuaj pasi keni larë fytyrën. Mos harroni të vendosni gjithmonë krem kundër diellit pas aplikimit për të shmangur dëmtimin e diellit dhe hiperpigmentimin.

Shenjat dhe hiperpigmentimi mund te kurohen me produktet e duhura.

Tags

Lini një Përgjigje

3 persona po shohin produktin