Transporti në Tiranë: 100 lekë, Rrethet: 200 lekë. Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine

Xhel

Po shfaqen krejt 10 përfundimet

Filter

Produkte koreane ne trajte xhel per tipologji te ndryshme lekurash dhe ne produkte si lares, hidratues, serume, maska dhe trajtime te ndryshme.

5 persona po shohin produktin