Përmban:
Proteina nga qumështi – të cilat largojnë qelizat e vdekura dhe ndihmojnë në krijimin e një barriere mbrojtëse në lëkurë, e cila e mban lëkurën të hidratuar dhe të butë
Pentavitin – është një karbohidrat i nxjerrë nga glukoza e misrit dhe imiton strukturën e karbohidrateve që gjenden natyrshëm në lëkurë. Ka aftësinë të lidhet fort me keratinën, gjë që e bën të qëndrojë në shtresën e jashtme të lëkurës edhe pas larjes. Shpesh përdoret si alternativë e fuqishme dhe më natyrale ndaj acidit hialuronik.
Proteinat e marra nga bizelja -një përbërës natyral e pasur me vitamin C, e cila e mban lëkurën e ndriçuar dhe të butë.
Përfitimet kryesore:
– Pastrim i thellë pa tharë lëkurën
– Ideal edhe për lëkura të ndjeshme
– Hidraton dhe qetëson lëkurën
Përdorimi:
Aplikoni një sasi të mjaftueshme mbi lëkurë të thatë dhe masazhojeni butësisht me lëvizje rrethore. Fshijeni me pambuk ose shpëlajeni me ujë të vakët.
Vleresime
Nuk ka vleresime akoma.