Transporti në Tiranë: 100 lekë, Rrethet: 200 lekë. Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine
Floket SPF Serume Syte Hidratues Maska Trajtime Lares Toner/Essence Eksfoliant Shampo Kozmetike Body Lotion Duart dhe Kembet Gift Set

Shkume larese

Po shfaqet përfundimi i vetëm

Filter

Produkte koreane ne trajte shkume larese per tipologji te ndryshme lekurash dhe ne produkte si lares, hidratues, serume, maska dhe trajtime te ndryshme.

3 persona po shohin produktin
Keshille Skincare? Na shkruaj!