Transporti në Tiranë: 100 lekë, Rrethet: 200 lekë. Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine

Village 11 Factory

Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Filter

Qëllimi i VILLAGE 11 FACTORY është të krijojë produkte me shumë funksione, si makeup që funksionon edhe si kujdes i lëkurës. Paketimi dhe marketingu i markës përdorin konceptin e një shkencëtari të jashtëzakonshëm për të përcjellë qasjen e tij argëtuese por të thelluar për zhvillimin e zgjidhjeve për kujdesin e lëkurës. VILLAGE 11 FACTORY mori çmimin Hi-Seoul për produktet e saj novatore, 100% të bëra në Kore. BeautybySonar është një shitës me i autorizuar i VILLAGE 11 FACTORY ne Shqiperi dhe Kosove.

3 persona po shohin produktin