Transporti në Tiranë: 100 lekë, Rrethet: 200 lekë. Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas. Shiko produktet!
Logohu për lehtësi në blerje
Nuk keni llogari? Krijo llogarine

Teksture vajore

Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Filter

Produkte koreane me teksture vajore per tipologji te ndryshme lekurash dhe ne produkte te ndryshme si lares, hidratues, serume, maska dhe trajtime te ndryshme.